Nou la CT

“Astfel, dacă cineva este în Cristos, este o nouă creaţie. Cele vechi s-au dus; iată, toate au devenit noi!”  2 Corinteni 5:17 (NTR)

Programele Bisericii

Te așteptăm în fiecare duminică dimineața la Cinema Florin Piersic! Te încurajăm să vii pe ora 10:30 sa bei o cafea bună și să cunoști oameni noi, iar apoi de la 11 să ne închinăm împreună și să primim cuvântul lui Dumnezeu.

Citeste mai mult

Grupe de Casă

Grupele de casă reprezintă locul unde oamenii se pot conecta, formând relații și prietenii puternice. În cadrul acestor grupe ei sunt echipați cu adevărul lui Dumnezeu și motivați să slujească împreună în comunitatea noastră. Oamenii casei își deschid ușile pentru ca cei ce pășesc înăuntru să simtă dragoste, căldură și acceptare.

Citeste mai mult

Voluntari

La Casa Tâmplarului am dezvoltat o cultură a slujirii. Credem că atunci când îi slujim pe ceilalți, nu numai că descoperim scopul lui Dumnezeu pentru viețile noastre, dar și arătăm tot mai mult ca Isus. Alegem să ne punem la dispoziția lui Dumnezeu, știind că astfel Împărăția Lui este zidită, iar El își face lucrarea în noi și prin noi. Fără munca și dedicarea voluntarilor noștri, întâlnirile de duminica dimineața nu ar arăta la fel. Împreună facem ca această casă să fie cu adevărat Acasă la Isus.

Citeste mai mult

Imp@CT

Imp@CT este lucrarea de tineret a bisericii Casa Tâmplarului, cu întâlniri în fiecare seară de duminică. Aceste întâlniri sunt organizate pentru a oferi tinerilor un mediu în care să fie iubiți, acceptați și încurajați, unde să poată lega noi prietenii și învăța mai mult despre Isus și dragostea lui Dumnezeu.

Citeste mai mult